Raskausrekisteri

Raskauden ja synnytysten hoito on ollut Ruotsissa jo pitkään erittäin menestyksekästä, minkä ansiosta terveydentilamme on nykyisin yksi maailman parhaista. Raskausrekisterin avulla haluamme edelleen kehittää ja parantaa raskaana olevien naisten ja vastasyntyneiden lasten hoidon laatua. Vuotuiset 110 000 syntymää ovat erinomainen tiedon ja kehityksen lähde!

Raskausrekisteri on sertifioitu kansallinen laaturekisteri, jonka taustalla me hoitoalan henkilöstö olemme. Me keräämme ja käsittelemme tietoa koko raskauden ajalta aina sinne saakka, kun synnytyksestä on ehtinyt kulua muutama kuukausi. Rekisterin tiedot on suojattu Ruotsin lailla, ja niitä saa käyttää vain terveydenhuollon ja tutkimuksen kehittämiseen. Henkilötietojesi anonymiteetti, tietojen salaus ja suojattu sisäänkirjautuminen takaavat sen, että ulkopuoliset eivät pääse käsiksi tietoihin.

Saadaksesi lisätietoa rekisteristä sinun tulee ottaa yhteyttä kätilöösi. Lisäksi kätilösi tai lääkärisi voivat auttaa sinua, jos et halua, että tietosi rekisteröidään. Rekisteriin osallistuminen on vapaaehtoista.

Dokument

Translations